Szia,

 

tudom, hogy a Partitájm több mint ciki. A legnagyobb gáz, hogy álnéven írtam, írom. Mert be vagyok szarva. Ez most nem fal duma, nem is píár, ez sajnos a kőkemény realitás. Gerőn, a médiacézáron kívül a többiek: Binder, a politikus, Lakatos a bankár, Hajnal, a televíziós producer, Péter, az újságíróból lett régiségkereskedő, Zoltán, a kritikus, Réti, a reklámos, Döme az ingatlanpanamista mind itt és most élnek, tele vannak velük a lapok, s igazán nem szeretnék, ha kiderülne róluk a tuti.

Most először adom a kulcsot a kezedbe: Gerő az a Fenyő János. Akinek a Partitájmban meglett a gyilkosa, de ez csak az ellenség megtévesztése. Ha engem kérdeztek, két alak jöhet komolyan szóba az afgán felbujtójaként: az egyik Hajnal, a médiacézár, akitől Fenyő egy időben elhappolta a reggeli tévéműsorát. A másik Lakatos, a bankár, Fenyő ugyanis megszerezte egy komoly nemzetközi könyvvizsgáló cég jelentését Lakatos bankjáról, s ez már jóval a lebukása előtt megírta, hogy nagy zűrök és komoly tolvajlások vannak Lakatos körül.

Szóval, higgyétek el, én tényleg egy liba vagyok, épeszű ember ugyanis menekül ezek elől a gengszterek elől. Mert övék minden pénz, paripa, fegyver. Velük vannak a fejesek, az újságírók, a zsék, szóval náluk minden hatalom. Nézem őket a partikon, a kavarásaikat, ahogy tele vannak lével, osztják az észt, s nekik tényleg mindent szabad. Nekünk nem osztottak lapot, legfeljebb a hülye hazugságaikkal telieket. Nem fogjátok elhinni, de előre bejósoltam, mit fognak írni, illetve nem írni a Partitájmról. Tök bejött. Olvassátok el a Narancsot, az Indexet…

Úgyhogy ne hallgass senkire, ne bízz senkiben, ne higgy senkinek. Inkább menj le a sarki kispiszkosba és igyál egy felest.  Puszil

 

                                                                                                  Paál Cili

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://paalcili.blog.hu/api/trackback/id/tr741145396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása